Ajo-ohje

Nurmijärven Taaborinvuori

Taaborin Kesäteatteri sijaitsee Taaborivuoren Museoalueella Uudellamaalla, Nurmijärven kunnassa, Palojoen kylässä, Tampereen moottoritien läheisyydessä. Matka pääkaupunkiseudulta autolla taittuu reilussa puolessa tunnissa.

 

Nurmijärven Taaborinvuoren museoalueelle on vaivatonta tulla omalla autolla ja siellä on runsaasti paikoitustilaa. Museoalueelle on vapaa pääsy. Tule siis paikalle hyvissä ajoin ja tutustu samalla museoalueeseen ja Aleksis Kiven syntymäkotiin. Taaborilta löytyy myös kahvila ja ja jäätelökioski. Vietä ikimuistoinen päivä Taaborilla!

Taaborin Kesäteatterin osoite:
Palojoentie 272, 01940 Palojoki

Taaborin Kesäteatterin paikoitusaluealue/ osoite navigaattoriin:
Koulunkulmantie 34, 01940 Palojoki

Klikkaa: Kartta

 

AJO-OHJE

Helsingin suunnasta:

Aja Hämeenlinnan moottoritietä (E12), nouse Klaukkalan liittymästä ylös ja heti ylitettyäsi moottoritien käänny oikealle, Hämeenlinnantielle (tie nro 130, vanha 3-tie). Jatka matkaa kohti Hämeenlinnaa. Noin viisi kilometriä ajettuasi käänny oikealle Palojoelle Metsäkyläntielle.

Palojoelle saavuttuasi tulet T-risteykseen, käänny tästä ensin vasemmalle ja heti tämän jälkeen oikealle Koulunkulmantielle, josta opaste paikoitusalueelle.

 

AJO-OHJE Hämeenlinnan suunnasta:

Käänny moottoritieltä (E12) Nurmijärven liittymästä ylös oikealle ja seuraa opasteita Hämeenlinnantielle (tie nro 130, vanha 3-tie). Jatka matkaa Helsingin suuntaan. Noin kolme kilometriä ajettuasi käänny vasemmalle Palojoentielle ja seuraa opasteita. Paikoitusalueen löydät, kun ajat Taaborinvuori-kyltin ohi ja käännyt heti seuraavasta ristyksestä vasemmalle Koulunkulmantielle, josta opaste paikoitusalueelle.

 

Julkinen liikenne alueella:

Taaborinvuori sijaitsee Palojoen kylässä, jonka alueella liikennöi kesällä Korsisaari Oy:n linja-autoja, tarkemmat aikataulut Korsisaaren kotisivuilta tai matkahuollosta. Julkista liikennettä käytettessä suosittelemme tarkistamaan aikataulut hyvissä ajoin ja varaamaan runsaasti aikaa liikumiseen.